vedecký pracovník
Mgr. Martina Garaiová, PhD.
Medzinárodné
Ukončené
- Väzobné vlastnosti a úloha vybraných kvasinkových a ľudských proteínov prenášajúcich lipidyProgram: MobilityDoba trvania: 1. 1. 2021 – 31. 12. 2022
Národné
Aktuálne
- Biotechnologický potenciál netradičných kvasiniek z hľadiska produkcie skvalénuProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2022 – 31. 12. 2025
- Nekonvenčné kvasinky ako producenty lipidov s vysokou pridanou hodnotouProgram: APVVDoba trvania: 1. 7. 2021 – 30. 6. 2025
Ukončené
- Obranné mechanizmy mikrobiálnych a živočíšnych buniek pri znižovaní ich citlivosti na rastlinné defenzné zlúčeninyProgram: APVVDoba trvania: 1. 7. 2020 – 30. 6. 2024
- Kyselina puniková: produkcia a mechanizmy jej účinku v kvasinkáchProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2020 – 31. 12. 2023
- Príjem a metabolizmus externých sterolov počas hypoxického stresu u kvasiniekProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2020 – 31. 12. 2023
- Úloha lipidových partikúl v biotechnologickej produkcii skvalénu kvasinkamiProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2016 – 31. 12. 2019
- Príjem sterolov ako adaptačný mechanizmus kvasiniek na nepriaznivé podmienky.Program: VEGADoba trvania: 1. 1. 2014 – 31. 12. 2016
- Sekrécia mastných kyselín u kvasiniek Saccharomyces cerevisiaeProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2012 – 31. 12. 2015
- Homeostáza neutrálnych lipidov u kvasiniek: od bunkovej biológie k biotechnológiiProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2011 – 31. 12. 2014
- Transport a turnover lipidov: príspevok k poznaniu mechanizmov rezistencie kvasiniek na antifungálne látky a stresProgram: VEGADoba trvania: 1. 1. 2010 – 31. 12. 2013